Tilbud!

iPad Pro 11 (2022/2021/2020/2018) – Shockproof Hybrid cover med aftagelig skulderrem – Rosa guld/Beige

Original price was: 289 kr..Current price is: 179 kr..

Opdag iPad Pro 11 hybridcoveret med chokresistent design og praktisk skulderrem i rosa guld/beige – perfekt beskyttelse med stil og funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601967424340 Kategori:

Forkæl din iPad Pro 11 med dette elegante og fantastiske Shockproof Hybrid Cover i en smuk rosa guld/beige farvekombination, der ikke blot beskytter din enhed, men også tilføjer et strejf af stil til dit daglige liv. Uanset om du bruger din iPad til at arbejde, studere, spille eller underholde, er dette cover designet til at imødekomme alle dine behov med uovertruffen funktionalitet og estetik.

Dette cover er fremstillet af en unik kombination af plast og silikone, som giver enestående beskyttelse mod stød og fald. Den innovative silikonebeklædning fungerer effektivt til at absorbere vibrationer, hvilket sikrer, at din iPad er godt beskyttet, selv når du er på farten. Du kan føle dig tryg ved at vide, at din enhed er i sikker hænder, uanset hvor livligt din hverdag måtte være.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved dette cover er de hængslede stik, som smukt forsegler dockingstikket, hovedtelefonporten, tænd/sluk-kontakten og lydstyrkeknapperne. Denne tætsluttende pasform sikrer, at ingen støv eller snavs trænger ind, og giver dig samtidig nem adgang til alle de essentielle funktioner på din iPad. Dette gør det muligt for dig at udføre dine opgaver uden nogen bekymringer om besvær eller dårlig tilslutning.

Men det er ikke alt. Dette cover er også udstyret med en smart, aftagelig skulderrem, der giver dig mulighed for at bære din iPad med stil og bekvemmelighed. Uanset om du pendler til arbejde, opbevarer dine noter på farten, eller nyder at tage din iPad med til caféen, vil skulderremmen gøre det let at have din enhed lige ved hånden, mens du holder den fri for støv og ridser. Fjern remmen, når du ønsker et mere minimalistisk look, eller brug den, når du har brug for maksimal bevægelsesfrihed.

Den rosaguld/beige farve tilføjer et moderne og sofistikeret touch, der passer perfekt til enhver livsstil. Det tidløse design gør det til et ideelt valg for både professionelle og kreative sjæle, der ønsker at udtrykke deres personlighed gennem deres gadgets.

Invester i din iPads sikkerhed og stil med dette Shockproof Hybrid Cover, der forener holdbarhed, funktionalitet og elegance på en uvurderlig måde. Oplev glæden ved at have en beskyttelse, der både ser godt ud og yder optimalt, så du kan fokusere på det, der betyder mest – dit arbejde, din kreativitet og din underholdning. Giv din iPad Pro 11 den beskyttelse, den fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 11 (2022/2021/2020/2018) – Shockproof Hybrid cover med aftagelig skulderrem – Rosa guld/Beige”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.