,

iPad Pro 9.7″ (2015) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Lysegrøn

299 kr.

Oplev beskyttelse og stil med SoftHue™ Tri-Fold Cover til iPad Pro 9.7 med lys grøn farve og smart design der giver optimale vinkler til komfort og produktivitet

Køb her

Varenummer (SKU): 9737360695043659 Kategorier: ,

Oplev den næste generation af stil og funktionalitet med vores fantastiske SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover til iPad Pro 9.7 fra 2015. Dette cover er ikke blot en beskyttelse for din enhed, men en ægte forvandling af din iPad til en stilfuld og praktisk arbejdspartner. Med sin lysegrønne farve tilføjer det et friskt pust til din dagligdag og gør det nemt at skille sig ud i mængden.

Coveret er designet med en perfekt pasform til din iPad Pro 9.7, hvilket sikrer, at alle knapper, porte og kameraer forbliver let tilgængelige, mens du beskytter enheden mod stød, ridser og dagligdagens slid. Den indbyggede holder til Apple Pencil betyder, at du aldrig mister din stylus igen. Det er ideelt for kunstnere, studerende eller professionelle, som ønsker at udnytte de kreative muligheder, som Apple Pencil tilbyder.

Det smarte tre-delte design af SoftHue™ coveret giver dig fleksibilitet. Du kan nemt folde det, så det fungerer som en kickstand, der understøtter din iPad i forskellige vinkler. Uanset om du ser videoer, deltager i videomøder eller arbejder på et projekt, kan du justere vinklen for maksimal komfort. Den magnetiske lukkefunktion sikrer, at din iPad forbliver lukket, når den ikke er i brug, hvilket yderligere beskytter skærmen mod utilsigtet berøring og ridser.

Dette cover er fremstillet af slidstærkt TPU-materiale, der ikke blot er holdbart, men også fleksibelt. Det absorberer stød og beskytter kanterne af din enhed, hvilket giver ro i sindet, når du er på farten. Uanset om du rejser, pendler eller blot bevæger dig rundt hjemme, vil du sætte pris på den robuste beskyttelse, dette cover tilbyder.

Desuden tilføjer den lysegrønne farve et livligt og energisk udseende, der komplimenterer dit moderne livsstil. Det er ikke kun en beskyttelse for din enhed, men en del af dit individuelle udtryk. SoftHue™ har skabt et produkt, der kombinerer stil med funktionalitet, en kombination der sjældent ses i teknologi accessories.

Nyd den fremragende kvalitet og det enkle design, som SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover tilbyder. Din iPad Pro 9.7 fortjener det bedste, og dette cover garanterer ikke kun beskyttelse, men også en overlegen brugeroplevelse. Opgrader dit udstyr i dag, og gør din iPad til en kreativ og produktiv partner, som altid er klar til at følge med dit tempo. Gør dit valg nu og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 9.7″ (2015) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Lysegrøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.