Tilbud!
,

iPad Air 2 9.7″ (2014) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Pink

Original price was: 299 kr..Current price is: 249 kr..

Opdag vores SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover til iPad Air 2: elegant design, maksimal beskyttelse og nemt at forvandle til tabletstand. Find din stil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737330760022848 Kategorier: ,

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og stil med vores SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover til iPad Air 2 9.7. Dette cover er mere end blot en beskyttelse; det er en måde at personliggøre din enhed på og samtidig sikre, at den forbliver beskyttet mod hverdagens udfordringer.

Når du holder dette cover i hånden, vil du straks bemærke det bløde, silikoneagtige TPU-materiale, der ikke blot er behageligt at røre ved, men også beskytter din iPad mod ridser og stød. Den stødsabsorberende egenskab sikrer, at selv ved fald vil din enhed være i sikre hænder. Vores cover er designet med præcision, så det passer perfekt til din iPad Air 2. Alle porte og knapper er nemt tilgængelige, hvilket gør det let at bruge din enhed uden at skulle tage coveret af.

Det tre-delte design er ikke kun praktisk, men også utrolig funktionelt. Det gør det muligt at justere vinklen på din iPad, så du kan finde den mest behagelige position, uanset om du ser film, skriver eller arbejder. Den magnetiske lukkefunktion sikrer, at din iPad forbliver lukket, når du ikke bruger den, hvilket beskytter skærmen mod støv og ridser. Desuden er det let at folde coveret ud til kickstand-funktion, som giver dig friheden til at browse, spille eller arbejde i en komfortabel vinkel.

En af de mest praktiske funktioner ved dette cover er det indbyggede rum til din Apple Pencil. Aldrig har det været nemmere at opbevare og tilgå din stylus. Uanset om du er kunstner, studerende eller professionel, vil du sætte pris på den enkelhed, det giver, at have din Apple Pencil lige ved hånden.

Farven – en smuk og charmerende pink – tilføjer et strejf af personlighed til din iPad. Den livlige farve er ikke kun stilfuld, men gør også din enhed let at finde i tasken, på skrivebordet eller hvor som helst du bruger den. Lad ikke din iPad være en anonym gadget; lad den skinne med et cover, der udtrykker din stil.

Uanset om du er på farten, arbejder hjemmefra, eller blot ønsker at beskytte din værdifulde enhed i de forskellige aspekter af livet, er SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover det ideelle valg for dig. Med en kombination af holdbarhed, funktionalitet og æstetik, vil dette cover blive en uundgåelig del af din hverdag. Beskyt din iPad med stil – vælg SoftHue™.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Air 2 9.7″ (2014) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.