,

iPad 9.7 (2018-2017) / iPad Air / iPad Air 2 Tri-Fold Flip Cover m. Fleksibel Bagside – Blå

199 kr.

Opdag vores Tri-Fold Flip Cover til iPad 9.7 og Air, der sikrer maksimal beskyttelse og stil med en fleksibel bagside og praktisk stand.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701032631881 Kategorier: ,

Oplev den perfekte kombination af stil, funktionalitet og beskyttelse med vores Tri-Fold Flip Cover til iPad 9.7 (2018-2017), iPad Air og iPad Air 2. Dette cover, designet med et sofistikeret blåt kunstlæder, er ikke blot et beskyttende lag, men en ægte oplevelse af elegance og stilfuldt design, der helt sikkert vil fremhæve din iPads skønhed. Med en perfekt pasform og en slank konstruktion giver dette cover dig mulighed for at bevare den originale silhuet af din iPad, samtidig med at du tilbyder den pålidelighed og sikkerhed, den fortjener.

Coverets front er udstyret med en tri-fold åbning, der nemt kan foldes på forskellige måder for at tilpasse dit visningsformat. Uanset om du skal se film, præsentere et projekt eller blot surfe på nettet, så kan du nemt finde den perfekte vinkel til at gøre din opgave endnu mere behagelig. Den indvendige del af coveret er blødt, hvilket beskytter skærmen mod ridser og snavs, mens det ydre lag sørger for, at din iPad ser stilfuld ud i alle dine omgivelser.

Men det stopper ikke her. Det fleksible bagside-design er skabt til at give dig maksimal beskyttelse uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Bagsiden er fremstillet af et slidstærkt materiale, der beskytter mod daglig brug og utilsigtede stød, samtidig med at det forbliver let og praktisk. Du kan nemt få adgang til alle porte og knapper, så du ikke behøver at tage coveret af for at oplade, tage billeder eller tilslutte hovedtelefoner.

Denne tri-fold flip cover er mere end blot et produkt; det er din ledsager i hverdagen. Den tilpasser sig din livsstil med lethed, hvilket gør den ideel til både studerende, professionelle og alle imellem. Den enkelhed, som coveret giver, gør det muligt for dig at koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget; at nyde din iPad og alt, hvad den har at tilbyde.

Giv din iPad en ny æstetisk dimension med dette unikke cover. Dets stilige blå farve tilføjer et friskt pust til din enhed, og designet sikrer, at din iPad skiller sig ud i mængden. Plus, med en pris på kun 199,00, får du en kvalitet og funktionalitet, der er svær at slå. Så hvorfor vente? Forkæl din iPad med den beskyttelse og stil, den fortjener, og mærk forskellen med dette fantastiske Tri-Fold Flip Cover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 9.7 (2018-2017) / iPad Air / iPad Air 2 Tri-Fold Flip Cover m. Fleksibel Bagside – Blå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.