, ,

iPad 10.2″ (2021 / 2020 / 2019) / Air 10.5″ (2019) / Pro 10.5″ Silikone Bagside Cover m. Stander, Print & Strop – Enhjørning

249 kr.

Oplev det farverige silikone cover til iPad med strop og stander. Beskyt din enhed med stil og funktionalitet – perfekt til både arbejde og leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701796170827 Kategorier: , ,

Oplev en verden af farver og kreativitet med vores imponerende silikone bagside cover designet specielt til iPad 10.2 (2021/2020/2019), Air 10.5 (2019) og Pro 10.5. Dette cover er ikke bare et beskyttende lag for din værdifulde enhed; det er også en kunstnerisk erklæring, der tilføjer en personlig touch til din tablet. Med et betagende print af en sød og magisk enhjørning, bringer denne taske liv og glade nuancer til enhver dag.

Dette cover er konstrueret af høj kvalitet silikone, som kombinerer styrke og fleksibilitet. Det robust design beskytter din iPad mod stød, ridser og fald, hvilket gør det til den ideelle følgesvend for både børn og voksne. Med dette cover kan du være sikker på, at din tablet er i sikre hænder, uanset hvor eventyret fører dig hen. Uanset om det er i klassen, på legepladsen eller derhjemme, vil dette cover holde din tablet sikker og i topform.

En af de mest fantastiske funktioner ved dette cover er den indbyggede stander. Med et enkelt klik kan du nemt justere din iPad til den perfekte vinkel. Det gør det ideelt til at se film, spille spil eller følge opskrifter i køkkenet. Uden besvær kan du skifte mellem liggende og stående tilstand, hvilket giver en klar og behagelig visningsoplevelse, uanset hvilken aktivitet du er optaget af.

Men ikke kun funktionalitet og beskyttelse står i centrum med dette cover – designet skaber også en festlig atmosfære. Den farverige og fantasifulde illustration af enhjørningen vækker begejstring og inspirerer til kreativitet. Det er en fantastisk måde at tilføje et strejf af magi til din dagligdag og gøre din iPad til en sand fornøjelse for både børn og voksne.

Dertil kommer, at stroppen på bagsiden giver ekstra praktiskhed. Den gør det nemt at bære din iPad med dig overalt, samtidig med at du føler dig tryg ved at vide, at din enhed er beskyttet mod utilsigtede fald. Uanset om du er på farten eller blot sidder hjemme, vil dette cover være der for at sikre, at du har nem adgang til din tablet, samtidig med at du holder den i sikkerhed.

Gør din tablet til en del af din personlighed med vores silikone bagside cover med enhjørning. Beskyt din iPad med stil, funktionalitet og masser af sjov. Med dette cover får du ikke kun en praktisk beskyttelse af din enhed, men også et element af leg og skønhed, der vil bringe smil til ansigtet på alle, der ser det. Udforsk det magiske univers med vores fantastiske cover og lad det være din ledsager i alle dine digitale eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 10.2″ (2021 / 2020 / 2019) / Air 10.5″ (2019) / Pro 10.5″ Silikone Bagside Cover m. Stander, Print & Strop – Enhjørning”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.